DefiSign AED Seinäkaappi 100

DefiSign AED Seinäkaappi 100 kaapissa yhdistyvät kätevästi kestävyys ja keveys. Kaappi voidaan asentaa mille tahansa seinälle sisätiloissa. Kaapin runko on valmistettu kestävästä ABS-muovista ja joustava kansipleksi polykarbonaatista. Nämä materiaalit ovat tunnettuja autoteollisuudesta, jossa polykarbonaattia käytetään mm. etuvalojen ja ABS-muovia iskunvaimentajien valmistuksessa. Seinäkaappi on varustettu äänihälyyttimellä ja on valaistu LED-valoilla.

Suositeltava sijoituspaikka

Jotta defibrillaattorisi on helposti saatavilla, on se paras sijoittaa sopivaan yleiseen tilaan toimipaikassasi. Kaappi kiinnitetään seinään kolmella ruuvilla. Kun toimituksen mukana tulevat paristot sijoitetaan paikoilleen, aktivoituvat kaapin äänihälytin ja varoitusvalot. Tämän voi tarkistaa LED-valosta, jonka tulee vilkkua punaisena. Kun defibrillaattori on asetettu paikoilleen, voidaan kaappi sinetöidä, jolloin voidaan helposti tarkistaa , onko kaappi ollut avattu.

Monipuoliset toiminnot

DefiSign AED Seinäkaappi 100 on varustettu 105dB:n äänihälyttimellä. Kaappi hälyttää, jos sen kansi yritetään murtaa väkisin auki. Lisäksi kaappi on varustettu LED-valoilla, jotka varmistavat sen, että AED-laitteen säilytyspaikka on aina valaistu. Valaistusta säätelee automaattisesti sisäänrakennettu valovoimakkuuden tunnistin. Huomioi , että tämä kaappi ei ole ilmastoitu, eikä sitä ole varustettu lämmittimellä, joten se ei sovellu ulkokäyttöön.

Mitat

P = 423 mm, L = 388 mm, S = 201 mm, Paino = 3,5 kg

Takuu

DefiSign AED Seinäkaappi 100 toimitetaan 2 vuoden tehdastakuulla

Tilaukseen sisältyy:

  • DefiSign AED Seinäkaappi 100
  • D-cel paristot
  • Käyttöopas