DefiSign AED Ulkokaappi 200

DefiSign valikoimassa on myös ulkotiloihin soveltuva seinäkaappi DefiSign AED Ulkokaappi 200. Tässä vahvarakenteisessa ulkokaapissa yhdistyvät kätevästi kestävyys ja keveys, joiden ansiosta kaapin voi asentaa käytännössä mille tahansa seinäpinnalle. Kaapin runko on valmistettu kestävästä ABS-muovista ja joustava kansipleksi polykarbonaatista. Nämä materiaalit ovat tunnettuja autoteollisuudesta, jossa polykarbonaattia käytetään mm. etuvalojen ja ABS-muovia iskunvaimentajien valmistuksessa. DefiSign AED Ulkokaappi 200 on varustettu äänihälyyttimellä. Talvella ja muutoin pimeissä olosuhteissa kaapin käyttöä helpottavat, että se on yövalaistu ja kaappissa on termostaatti ja lämmitin, joka pitää defibrillaattorisi toimintakuntoisena pakkasillakin. Yhteenvetona voidaan todeta, että DefiSign AED Ulkokaappi 200 on valmistettu koviinkin olosuhteisiin!

Suositeltava sijoituspaikka

Vaikka DefiSign ulkokaapissa on hyvä ilmastointi, on kaappi syytä asentaa suojaisaan paikkaan. Ilmastointimekanismi sietää varsin hyvin korkeita lämpötiloja, mutta ei toimi varsinaisesti jäähdytinelementtinä. Tästä syystä kaapin asennus paikkaan, jossa se altistuu voimakkaalle ja pitkäaikaiselle auringonpaisteelle voi merkittävästi lyhentää AED paristojen käyttöikää. Myös elektrodien geeli saattaa tällöin ennenaikaisesti kuivua, jolloin elvytystilanteessa potilaan sydänrytmin mittaustarkkuus voi heikentyä. Jotta kaapin ilmastointimekanismi toimisi optimaalisesti on tärkeää, että DefiSign ulkokaappi kytketään sähköverkkoon. Suosittelemme, että kaapin asennuksen suorittaa sähköalan ammattilainen.

Monipuoliset toiminnot

DefiSign ulkokaapissa on 105dB äänihälytin. Kaappi hälyttää, jos sen kansi yritetään murtaa väkisin auki. Lisäksi ulkokaappi on varustettu lukuisilla LED-valoilla, jotka varmistavat sen, että AED-laitteen säilytyspaikka on aina valaistu. Valaistusta säätelee automaattisesti sisäänrakennettu valovoimakkuuden tunnistin. Kuten edellä jo mainittiin, DefiSign ulkokaapissa on ilmastointimekanismi, joka suojaa AED ulkoisen lämpötilan vaihteluilta. Tämän lisäksi kaapissa on lämmitinelementti yhdistettynä termostaattiin, mikä varmistaa sen, että ulkolämpötilan laskiessa alle asetetun minimilämpötilan kaapin sisätilojen lämmitys kytkeytyy automaattisesti päälle.

Mitat

P = 423 mm, L = 388 mm, S = 201 mm, Paino = 3,5kg

Takuu

Valmistaja myöntää DefiSign AED Ulkokaapille 2 vuoden tehdastakuun.

Tilaukseen sisältyy:

  • DefiSign AED Ulkokaappi 200
  • Muuntaja
  • Käyttöopas

Huom! : Muuntajan johtimet ja tarvittavat asennusmateriaalitt eivät sisälly toimitukseen