DefiSign Life AED

Kehitelty jokaisen käytettäväksi

DefiSign Life AED antaa selkeät puhutut toimintaohjeet ja on hyvin helppokäyttöinen. Valmistettu korkealuokkaisista komponenteista. 10 (!) vuoden takuu.

10 (!) vuoden takuu

AED on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista ja komponenteista, jonka vuoksi valmistaja myöntää laitteelle poikkeuksellisen pitkän 10 vuoden takuun!

Valmistaja Schiller Medical

Defibrillaattorin valmistaja on hyvämaineinen sveitsiläinen Schiller Medical, mikä takaa AED:n korkean laadun.

Helppokäyttöinen

Kun laitteen kansi avataan, on Life AED välittömästi käyttövalmis. Elektrodit ovat valmiiksi esikytketty laitteeseen, joten siinäkin säästyy usein elintärkeitä sekunteja.

Elektrodeilla ja paristoilla pitkä käyttöikä

Elektrodien käyttöikä on 2,5 vuotta ja paristojen vastaavasti 6 vuotta. Laite ilmoittaa automaattisesti milloin paristot on syytä vaihtaa uusiin.

Korkea pölyn -ja kosteudensietokyky

Life AED:n korkean pölyn -ja kosteudensietokyvyn vuoksi laite voidaan sijoittaa niin sisä- kuin ulkotiloihin. Keittiöön,olohuoneeseen, uimahalliin, toimistoon tai vaikkapa teollisuustiloihin. Life AED sopii kaikkialle.

Monikielinen

Defibrillaattori toimitetaan vakiona kolmella eri ohjauskielellä. Erilaiset kieliyhdistelmät ovat mahdollisia.

Heti käyttövalmis

Kun AED:n etukansi on avattu, on laite heti käyttövalmis. Elektrodit ovat valmiiksi kytkettynä laitteeseen ja defibrillaattori alkaa välittömästi antaa selkeästi puhuttuja toimintaohjeita elvyttäjälle.
Näitä ohjeita tuetaan kuvilla, joita valaistaan pienillä ledlampuilla.

Säästää arvokkaita sekunteja

Elektrodit ovat heti näkyvillä defibrillaattorin sisällä. Elektrodientarrat voidaan välittömästi kiinnittää potilaan paljaalle rintakehälle ja laite aloittaa heti seurata elvytysohjelmaansa.
Näin säästyy arvokkaita sekunteja.

Vauvasta aikuiseen

Lapsen ja vauvaikäisen elvytykseen (< 25 kg) tarvitaan erityiset lapsielektrodit. Näitä voidaan kätevästi säilyttää laitteen takaosassa. Lapsielektrodeja käytettäessä laitteen antaman sähköshokin energiataso mitoitetaan lapsen keholle sopivaksi.Tämän vuoksi DefiSign Life AED soveltuu kaikille ikäryhmille; vauvasta aikuiseen.

DefiSign Life AED

Kehitelty jokaisen käytettäväksi