DefiSign Life Online

Yhdistä. Ole valmis. Pelasta elämä. 

Defisign Life Online on defibrillaattoreiden tulevaisuus. Laite yhdistetään suoraan LifeDataNet-palveluun 2G-verkon kautta, mikä mahdollistaa reaaliaikaiset päivitykset laitteen tilasta. Laitteella on 10 vuoden tehdastakuu. 

10 vuoden takuu

Defibrillaattori on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja komponenteista – siksi voimme luottavaisin mielin tarjota markkinoilla ainutlaatuisen, 10 vuoden takuuajan. 

Kytke ja käytä

Kun defibrillaattorin akku on asetettu paikoilleen, laite yhdistyy verkkoon automaattisesti ja on heti käyttövalmis.

Yhteys LifeDataNet -palveluun 2G -verkon kautta

Laite yhdistyy 2G -verkkoon, mikä tarkoittaa, ettei se ole riippuvainen internet-yhteydestä.

Automaattinen toimintatilan testaus

Kun laite on yhdistetty LifeDataNet -verkkopalveluun, se suorittaa itsetestaukset automaattisesti ja lähettää viikoittaisen tilannepäivityksen.

Ohjelmistopäivitykset etänä

Kun uusi ohjelmistopäivitys on saatavilla, laite suorittaa ne automaattisesti LifeDataNetin kautta, eikä defibrillaattoria tarvitse enää lähettää toimittajalle.

Monikielinen

Toimitetaan kolmikielisenä (suomi-ruotsi-englanti), mutta eri kieliyhdistelmät ovat mahdollisia.

Tulevaisuuden defibrillaattori 

Kun laite on yhdistetty LifeDataNet -palveluun 2G -verkon kautta, pysyt aina ajantasalla defibrillaattorisi tilasta. Ohjelmistopäivitykset ja käyttöraportit ovat nyt saatavilla entistä helpommin, sillä molemmat voidaan tehdä etänä.  

DefiSign Life Online = Kytke ja käytä 

Kun akku on asetettu paikoilleen, defibrillaattori luo automaattisesti 2G-verkkoyhteyden LifeDataNet -palveluun. 2G -verkon ansiosta laite ei tarvitse internetyhteyttä toimiakseen. Yhdistettynä defibrillaattori suorittaa viikottaisen itsetestauksen.  

Vauvasta vaariin 

DefiSign Life Online on varustettu erityisellä lasten elvytystoiminnolla. Lasten (max 25 kg) elvytykseen tarvitaan erilliset lapsielektrodit, joita voidaan säilyttää defibrillaattorin mukana. Lapsielektrodeja käytettäessä laite säätää shokin energiatason lapsen pienemmälle keholle sopivaksi. Tämän ansiosta DefiSign Life Online -defibrillaattoria voidaan käyttää kenen tahansa elvytykseen iästä riippumatta; vauvasta vaariin.  

Everyone can save a life with DefiSign

DefiSign Life Online

Yhdistä. Ole valmis. Pelasta elämä.